Light design

Postat de Dany 13/09/2016 0 Comentarii Servicii,

  Orice lucrare de iluminat arhitectural color sau cu schimb de culoare reprezintă un spectacol deosebit oferit oricărui trecător, pentru că spectacolul de lumină se petrece în exterior. Cladirile iluminate astfel capătă distincție, originalitate, și se impun în peisajul citadin nocturn devenind un reper.

  De asemenea, lucrările de iluminat interior trebuie sa fie o adevarată oază de confort și intimitate pentru proprietarii locațiilor în care sunt instalate.

  Un caz aparte îl reprezintă iluminatul festiv, ornamental, dedicat în special sărbătorilor de Craciun, Paști sau altor evenimente, aceste proiecte de iluminat trebuind să ofere un climat special de sărbatoare care să bucure ochiul privitorilor.

  Putem, de asemenea, oferi și diverse variante de panouri sau ecrane cu LED, cortine cu LED de orice dimensiuni și rezoluții, pentru imagini video pe clădiri sau suporți foarte înalți. Ca noutate pe piata din Romania, am adus Dalele cu LED ce ofera un design deosebit curtilor, piscinelor, aleilor sau altor spatii din exterior.

  Iluminatul cu LED-uri asigură o economie de 78-90% la factura de energie electrică. LED-urile reprezintă soluția de iluminat a viitorului apropiat. Pentru oricine are nevoie de lumină tehnologia LED oferă cei 3E: Ecologic, Economic, Eficient.

Lasati un comentariu