Livrare produse

Preambul

Prin utilizarea funcţiilor legate de magazinul virtual led3D.ro, inclusiv emiterea comenzilor pentru produsele expuse, declaraţi ca sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile de utilizare a magazinului online, expuse mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atenție a termenilor si condițiilor. Operatorul led3D.ro îşi rezervă dreptul de a modifica aceşti termeni pentru asigurarea unor servicii de calitate şi siguranţa tranzactiilor pentru toate părţile implicate.
S.C. NEXUS NET S.R.L. nu răspunde pentru eventualele greșeli de tipar, prețuri sau caracteristici ale produselor.

Politica de preţ
Preţurile afişate pe site conțin TVA si nu includ cheltuielile de transport. Pentru condiţiile de transport vă rugăm sa cititi sectiunea "cum se face livrarea?". Produsele se aduc pe baza de comanda între 7-14 zile lucrătoare, în funcție de disponibilitatea distribuitrului. Daca există o comanda in procesare și se mai poate adauga și comanda dumneavoastră, produsele pot veni chiar mai repede de 7 zile. Pentru anumite produse sau categorii de produse pot exista oferte speciale, al căror preţ este mai mic decat preţul normal de vânzare. Aceste preţuri sunt evidenţiate special pe pagina fiecarui produs, împreună cu discount-ul acordat.

Cum cumpar?
Accesul în catalogul de produse led3D.ro este public. Toţi vizitatorii site-ului dispun de funcția "Coș  de cumpărături", în care pot adăuga produsele selectate. Utilizarea coşului de cumpărături nu va obliga financiar, acesta avand rolul de a colecta produsele de care sunteti interesat.
Comandarea produselor se face utilizand funcţia de comandă, disponibilă în fereastra de afișare a coșului. Pentru emiterea comenzii este necesar să vă autentificați cu datele solicitate în formularul de comandă. Formularul de comandă va conţine toate datele necesare facturării şi livrării produsului.
Factura se poate emite atat pe persoană fizică, cât şi pe persoana juridică.

Confirmarea comenzii
Fiecare comandă emisă va fi confirmată fie on-line, fie telefonic. Confirmarea telefonică este obligatorie pentru clienții noi.
În cazul în care comanda dvs. nu poate fi confirmată datorită faptului că nu putem lua legatura cu dvs. utilizând oricare din metodele de contact, ca urmare a furnizarii de informații eronate la înregistrarea pe site, operatorul poate lua decizia revocării acesteia, în termen de 10 zile de la emitere.

Cum platesc?
Metodele curente de plata sunt:
• plata ramburs, la primirea produselor pentru comenzii ce nu depasesc 2000 RON.
• ordin de plată, înainte de expedierea produselor cu confirmare pe office@led3D.ro pentru a face dovada acestei plăți sau pe fax la 0369-809201.
Costurile de transport nu sunt incluse pe factură.

Cum se face livrarea?
Livrarea produselor led3D.ro  se face deocamdata numai pe teritoriul Romaniei. Metoda de livrare este curierul rapid.
Costul transportului nu este inclus în preţul produselor.
Termenul de livrare pentru produsele aflate pe stoc este în general cuprins intre 24 - 48 de ore de la confirmarea comenzii și, după caz, achitarea unui avans. Pentru comenzile primite sâmbata sau duminica expediţia se face luni. Pentru comenzile primite în timpul sărbătorilor legale expediţia se face în prima zi lucrătoare imediat următoare. Pentru detalii privind livrarea puteţi contacta biroul local al transportatorului.
Toate expediţiile sunt însoţite de factura fiscală şi certificatul de garanţie.

Limite de responsabilitate privind achiziţiile online
Led3D.ro nu este sub nici o formă responsabil pentru depăşirea termenului de disponibilitate şi de livrare a produselor. Comandarea produselor nu garantează livrarea produselor în termenul afişat.
Led3D.ro nu îşi asumă responsabilitatea comandării produselor incompatibile cu alte echipamente pe care le deţineţi. Decizia privind achiziţia unui anumit echipament de pe led3D.ro vă revine în totalitate.
Responsabilitatea asupra integrităţii produselor livrate aparţine cumpărătorului, începând cu momentul expediţiei acestora. Riscurile ivite pe parcursul transportului nu revin operatorului led3D.ro.