Termeni si conditii

Operatorul acestui site este SC NEXUS NET SRL. Prezentul web-site, conține un magazin virtual, care are ca principal obiectiv comercializarea de produse electronice audio - video. Prin accesarea site-ului nostru declaraţi că sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile de utilizare enunţate mai jos.

Politica de confidențialitate

1.1. Informatiile de orice natura furnizate de catre Utilizator/Client Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului.

1.2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Utilizator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

1.3. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, Utilizatorul/Cumparatorul ofera Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Utilizatorul/Cumparatorul este de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care Utilizatorul/Cumparatorul le-a trimis prin intermediul Site-ului.  Nu vom constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens. 

Prelucrarea datelor cu caracter personal

2.1 Led3D se obliga de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care Utilizatorul/Cumparatorul le furnizeaza.

2.2. Scopul colectarii datelor este: informarea Utilizatorilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor, informarea  Cumparatorilor privind evolutia si starea Comenzilor, evaluarea  Bunurilor oferite, activitatii comerciale, de promovare a Bunurilor si Serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul  Utilizatorului/Cumparatorului.

2.3. Prin completarea datelor in formularul de creare de cont si/sau de Comanda Utilizatorul/Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Led3D si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Led3d, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre Led3d, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. De asemenea, Cumparatorul isi da acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre Led3d atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate.

2.4. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

2.5. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Str Narciselor, Nr.11, Sibiu Jud. Sibiu, in atentia SC NEXUS NET SRL., va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate.

2.6. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Str Narciselor, Nr.11, Sibiu Jud. Sibiu, in atentia SC NEXUS NET SRL., va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

2.6.1. Rectificarea, actualizarea, blocarea